Kozí mladý
Kód: 2000/100 2000/150 2000/200 2000/250 2000/300 2000/400 2000/500 2000/1KG Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Složení: pasterizované kozí mléko, kuchyňská sůl, sýrařské kultury, mikrobiální syřidlo
Alergen: mléko
Obsah tuku v sušině: min 48%
Délka zrání: 4 týdny
Výrobce, země původu: Verburg Kaas, Holandsko
Skladování: skladujte při teplotě 6-8 °C
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kozí sýry | 
|---|---|
| Země: | Holandsko | 
| Mléko: | kozí | 
| Laktóza: | ano | 
| ? Délka zrání: | 0-5 měsíců (mladé - mladé uleželé) | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.







 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            