Blog

Výroba sýrů s modrou plísní: krok za krokem od mléka až po špičkový chuťový zážitek

Sýry s modrou plísní tvoří zajímavou alternativu klasických polotvrdých sýrů. Jejich popularita rok ...

Sýrová mísa: inspirujte se naším postupem k dokonalému pohoštění

Příprava sýrové mísy je vynikajícím způsobem, jak připravit chutné a lákavé pohoštění pro naše přáte...

Tartiflette - krok za krokem k dokonalému receptu ze Savojských Alp

Tartiflette je tradiční francouzský horský pokrm, který je oblíbený nejen během dlouhých zimních več...

Foie gras - luxusní delikatesa, která rozděluje svět

Co je to foie gras? Foie gras, známé také jako paštika z husích nebo kachních jater, je luxusní del...

Boska - kvalitní sýrové náčiní, bez kterého se neobejdete

Sýr je bezesporu jedním z nejoblíbenějších a nejrozmanitějších produktů na světě, jelikož existuje v...

Graskaas: neobyčejný chuťový zážitek z holandských pastvin

Už jste někdy slyšeli o sýru zvaném Graskaas? Jsou vám slova „gras“ a „kaas“ něčím povědomá? Nebo se...

Proč má ementál díry a kolik váží celé kolo sýra?

Největší sýr na světě. Sýr, který má díry o velikosti vlašského ořechu. Sýr, který je oblíbený obzvl...

Pro Firmy

DÁRKOVÉ BALÍČKY Víme, že v dnešní době je velmi těžké vymyslet zajímavý a zároveň výjimečný dárek, ...

Darujte chuťový zážitek aneb 6 tipů na vánoční dárky

Vánoce se pomalu blíží a spousta z nás už přemýšlí, co svým nejbližším koupit za dárek. Někteří lidé...

Parmigiano Reggiano: Král sýrů s bohatou historií a unikátní chutí

Gastronomický fenomén chráněný zákonem Parmigiano Reggiano je nejznámější italský sýr s dlouhou a b...