Pro Firmy

DÁRKOVÉ BALÍČKY

Víme, že v dnešní době je velmi těžké vymyslet zajímavý a zároveň výjimečný dárek, který by všechny potěšil. Jsme si vědomi, že trh je plný dárků, které často skončí zapomenuty v šuplíku nebo na dně skříně. Proto se snažíme vytvářet dárkové balíčky, které jsou nejen atraktivní, ale také praktické a především chutné.

Ať už hledáte originální dárky pro vaše zaměstnance, kolegy nebo obchodní partnery, jste na správném místě. Specializujeme se na tvorbu dárkových balíčků, kazet a košíčků, které vaše obdarované nadchnou. Naše dárkové balíčky jsou plné samých dobrot, ať už to jsou sýry, klobásy, paštiky, delikatesy a různé další pochoutky, které jsou vybírány s ohledem na vaše představy a požadavky.

Při přípravě našich dárkových balíčků jsme schopni pracovat s různými cenovými kategoriemi. Ať už hledáte luxusní dárek pro svého klíčového klienta nebo naopak cenově dostupné, ale stále atraktivní dárky pro vaše zaměstnance, jsme připraveni vám vyhovět. Dokážeme vám připravit jak individuální balíček, tak i hromadnou objednávku pro celou vaši firmu.

Pokud máte zájem o naše služby, stačí nám napsat email na adresu info@vezemesyry.cz. Do emailu nám, prosím, napište pár základních informací – např. počet dárkových balíčků, pro koho je balíček určen, případně co by měl obsahovat, a též Váš rozpočet. Díky těmto informacím budeme schopni lépe porozumět vašim potřebám a připravit nabídku, která vám bude vyhovovat.

 

SÝROVÉ MÍSY

Kromě dárkových balíčků se specializujeme i na sýrové mísy, které jsou vhodné pro jakékoliv firemní akce - ať už jde o formální večeři, workshopy, představení nových produktů, firemní oslavy, teambuilding, veletrhy, konference či jiné speciální události. Sýrové mísy jsou zkrátka ideální pro různé příležitosti. Nejenže jsou vizuálně atraktivní a báječně chutnají, ale jsou také skvělým konverzačním tématem.

Při přípravě sýrových mís využíváme širokou škálu sýrů - od tradičních až po ty méně známé. Můžeme vám nabídnout sýry z různých zemí, z kravského / kozího / ovčího mléka, v různém stupni zrání (od 1 měsíce do 3 let), chuti a textuře (od měkkých až po tvrdé).

Abychom mohli co nejlépe vyhovět vašim požadavkům, potřebujeme znát počet osob, pro které je sýrová mísa určena a zda mohou být součástí i kozí a ovčí sýry, případně plísňové sýry. Dále nás, prosím, informujte o případném dietním omezení (např. alergie na oříšky). Pokud máte zájem o nějaké konkrétní sýry, které by měly být součástí, dejte nám také vědět. Naším cílem je poskytnout vám nejen chutnou, ale také plně přizpůsobenou sýrovou mísu, která vyhoví všem vaším potřebám.

Sýrové mísy jsme schopni připravit na vámi zvolený den a čas a to 7 dní v týdnu. Po Praze a blízkém okolí vám sýrovou mísu dovezeme naším rozvozem, případně si můžete zvolit i vyzvednutí na našich 2 pražských pobočkách.

V případě vašeho zájmu nebo dalších dotazů nás kontaktujte emailem: info@vezemesyry.cz