Zásilkovna / DPD - vánoční objednávky s odesláním a doručením před Štědrým dnem přijímáme do neděle 15.12. včetně. Poslední volbou v kalendáři pro odeslání je úterý 17.12.

Ovčí sýr uleželý

Kód: 2400/100 2400/150 2400/200 2400/250 2400/300 2400/400 2400/500 2400/1KG 2400/CEL 2400/PUL Zvolte variantu
89,90 Kč 134,85 Kč 179,80 Kč 224,75 Kč 269,70 Kč 359,60 Kč 449,50 Kč 899 Kč 4 045,50 Kč 2 022,75 Kč od 89,90 Kč 80,27 Kč bez DPH 120,40 Kč bez DPH 160,54 Kč bez DPH 200,67 Kč bez DPH 240,80 Kč bez DPH 321,07 Kč bez DPH 401,34 Kč bez DPH 802,68 Kč bez DPH 3 612,05 Kč bez DPH 1 806,03 Kč bez DPH od 80,27 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Tento uleželý ovčí sýr pochází z Holandska a je vyrobený z plnotučného pasterizovaného ovčího mléka. Obsahuje 50% tuku v sušině. I přesto, že tento ovčí sýr zraje zhruba 6 měsíců a je tedy už tzv. uleželý, jeho chuť a aroma zůstává jemné s lehkým nádechem ovčího mléka. Konzistencí je sýr vláčný, takže se doslova rozplývá na jazyku.

Ovčí sýr skvěle chutná jak samotný, tak i na pečivu, ať už jde o čerstvý chléb, francouzskou bagetu nebo celozrnný toast. Jeho jedinečná chuť se také skvěle snoubí s různými druhy vína. Ať už preferujete bílé nebo červené, tento sýr bude tvořit perfektní harmonii s vaším oblíbeným vínem.

Ovčí sýr je vynikající volbou pro všechny, kteří se snaží dodržovat zdravou a vyváženou stravu.vysoký obsah bílkovin, vápníku, minerálů a esenciálních vitamínů (B12 a D), které jsou důležité pro správné fungování nervové soustavy a správný vývoj kostí a zubů.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: pasterizované ovčí mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury

Alergen: mléko

Obsah tuku v sušině: 50%

Délka zrání: 6 měsíců

Výrobce, země původu: Fianco, Holandsko

Skladování: skladujte při teplotě 4–8 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovčí sýry
Země: Holandsko
Mléko: ovčí
Laktóza: ano
? Délka zrání: 6-11 měsíců (uleželé - extra uleželé)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: