Zásilkovna / DPD - vánoční objednávky s odesláním a doručením před Štědrým dnem přijímáme do neděle 15.12. včetně. Poslední volbou v kalendáři pro odeslání je úterý 17.12.

Gooische Pikante

Kód: 1013/100 1013/150 1013/200 1013/250 1013/300 1013/400 1013/500 1013/1KG Zvolte variantu
Doporučujeme
74,90 Kč 112,35 Kč 149,80 Kč 187,25 Kč 224,70 Kč 299,60 Kč 374,50 Kč 749 Kč od 74,90 Kč 66,88 Kč bez DPH 100,31 Kč bez DPH 133,75 Kč bez DPH 167,19 Kč bez DPH 200,63 Kč bez DPH 267,50 Kč bez DPH 334,38 Kč bez DPH 668,75 Kč bez DPH od 66,88 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Gooische Pikante je unikátní 12 měsíční NH Gouda, která pochází ze severního Holandska z vesnice Lutjewinkel a vyrábí se z toho nejkvalitnějšího kravského mléka. Svojí delikátní chutí dokonce překonává světově známý Old Amsterdam, i Old Rotterdam. Důkazem toho jsou 4 roky po sobě získané zlaté medaile v kategorii stařených sýrů.

Ačkoliv je v názvu tohoto sýru slovo pikante, nejedná se o pikantní nebo jinak pálivý sýr. Naopak, jemné bílé křupinky tyrosinu, které vznikají během zrání, dodávají sýru velmi příjemnou oříškově nasládlou chuť. V Nizozemí je Gooische Pikante považován za nejlahodnější starý sýr, který se doslova rozplývá na jazyku.

Tip: Gooische Pikante dobře chutná v kombinaci s medovo-koprovou hořčicí, hroznovým vínem a sklenkou lehkého šumivého vína. Za nás můžeme doporučit například vynikající frizzanté Terre dei Buth rosé.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, startovací kultura, syřidlo, konzervant: dusičnan sodný, barvivo betakaroten

Alergen: mléko

Tuk v sušině: 48%

Délka zrání: 12 měsíců

Výrobce, země původu: Verburg Kaas, Holandsko

Skladování: skladujte při teplotě 6-8 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry krájené a kusovky
Země: Holandsko
Mléko: kravské
Laktóza: ano
? Délka zrání: 12 a více měsíců (staré - přestárlé)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: