Lyofilizované jahody v čokoládě
Kód: 5270/100 5270/150 5270/200 5270/250 5270/300 5270/400 5270/500 5270/1KG Zvolte variantuDetailní popis produktu
Složení: Bílá čokoláda 91 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma)], jahody sušené mrazem 5 % (jahoda, slunečnicový olej), glukózový sirup, jogurtový prášek 1%, jogurtová příchuť, lešticí látky: arabská guma, šelak
Alergeny: Mléko, syrovátka, sójový lecitin. Může obsahovat stopy obilovin, arašídů a skořápkových plodů.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2135 kJ / 510 kcal
Tuky 26,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 16,1 g)
Sacharidy  67,1 g (z toho cukry 3,2 g)
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 0,4 g
Vláknina 0,7 g
Výrobce / Dovozce: Ořechy a sušené plody s.r.o., Čakov (ČR)
Země původu: Nizozemí
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, nejlépe do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.






