Obložená mísa - tip na dárek ke dni otců

Kvalitní sýry patří mezi oblíbená pohoštění, ať už se jedná o narozeninovou oslavu, setkání s přáteli, rodinnou sešlost anebo romantické posezení u skleničky vína. Krásně nakrájené a naaranžované na servírovacím tácu vypadají neodolatelně. Kromě různých druhů sýrů můžete obloženou mísu doplnit i nějakou nesýrovou delikatesou, jako jsou například klobásy, dipy a omáčky, olivy, grissini, mandle, a podobně. Fantazii se meze nekladou. Vyhrát si můžete i s krájením a aranžováním na tác. Krájet sýry můžete klasickým nožem, sýrovou škrabkou, vlnkovaným nožem anebo použít vykrajovátka různých tvarů. Sýry tak mohou být nakrájené na kostičky, na proužky, na tenké plánky, na vlnky anebo být ve tvaru srdíčka, kolečka, stromečku či nějakého zvířátka.

Takto připravená obložená mísa je lákavá nejen na pohled, ale i pro naše chuťové buňky. Může tedy posloužit i jako originální dárek pro všechny sýrové gurmány. Pokud tedy stále přemýšlíte, co Vašemu tatínkovi vybrat za dárek ke dni otců, zkuste se inspirovat naší nabídkou sýrových mís. Věříme, že mu takový dárek udělá velkou radost.

Všechny suroviny na sýrovou mísu najdete u nás na eshopu. Pokud byste potřebovali poradit s výběrem anebo si rovnou nechat sýrovou mísu vytvořit, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám originální dárek ke dni otců připravíme.  

  

 Syry plne barev a chuti_mala velikost