Švýcarský salašnický sýr

Kód: 3650/100 3650/150 3650/200 3650/250 3650/300 3650/400 3650/500 3650/1KG Zvolte variantu
Novinka Doporučujeme
89,90 Kč 134,85 Kč 179,80 Kč 224,75 Kč 269,70 Kč 359,60 Kč 449,50 Kč 899 Kč od 89,90 Kč 78,17 Kč bez DPH 117,26 Kč bez DPH 156,35 Kč bez DPH 195,43 Kč bez DPH 234,52 Kč bez DPH 312,70 Kč bez DPH 390,87 Kč bez DPH 781,74 Kč bez DPH od 78,17 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Švýcarský salašnický sýr je lahodná specialita, která je vyrobená z toho nejlepšího alpského mléka. Sýr pochází z kantonu Thurgau, který leží na severu Švýcarska na břehu Bodamského jezera. Vyrábí se z kravského nepasterizovaného mléka a zraje 2- 3 měsíce. Sýr neobsahuje laktózu, takže i vhodný i pro lidi s intolerancí na laktózu.

Tento oblíbený polotvrdý sýr má vláčnou, krémovou konzistenci a jemnou, mléčnou chuť, díky které se sýr doslova rozplývá na jazyku. Jeho aroma je lehce intenzivní a zároveň velmi příjemné.

Švýcarský salašnický sýr se skvěle doplňuje s lehkým bílým či růžovým vínem, čerstvou bagetkou, hruškovou salsou, mandlemi, papričkami plněnými sýrem a hroznovým vínem. Sýr je vhodný do teplé i studené kuchyně. Dobře se rozpouští, takže se hodí nejen na zapečení do toastů nebo do slaných koláčů zvaných quiche, ale též i do sýrového fondue, kterému dodá vláčnou konzistenci a lahodnou chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: nepasterizované kravské mléko, syřidlo, kuchyňská sůl, bakterie mléčného kvašení

Alergen: mléko

Tuk v sušině: 53%

Délka zrání: 2-3 měsíce

Bezlaktózový sýr: ano

Výrobce, země původu: Bodensee Käse AG, Švýcarsko

Skladování: skladujte při teplotě 4–8 °C

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry krájené a kusovky
Země: Švýcarsko
Mléko: kravské
Laktóza: bez laktózy
? Délka zrání: 0-5 měsíců (mladé - mladé uleželé)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: