Sušená rajčata San Marzano

Kód: 5220/100 5220/150 5220/200 5220/250 5220/300 5220/400 5220/500 5220/1KG Zvolte variantu
48 Kč 72 Kč 96 Kč 120 Kč 144 Kč 192 Kč 240 Kč 480 Kč od 48 Kč 41,74 Kč bez DPH 62,61 Kč bez DPH 83,48 Kč bez DPH 104,35 Kč bez DPH 125,22 Kč bez DPH 166,96 Kč bez DPH 208,70 Kč bez DPH 417,39 Kč bez DPH od 41,74 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Sušená rajčata San Marzano pochází z jihu Itálie, z regionu Puglia, kde jsou pěstována a sušena ve 100% přírodních podmínkách kontrolovaného zemědělství. Rajčata jsou ručně solena hrubou mořskou solí a po dobu několika dnů sušena na ostrém jižním slunci a mořském vzduchu. Díky této tradiční metodě sušení jsou krásně vláčná a nejsou přesušená ani vyschlá.

Jejich využití je rozmanité. Vynikající jsou nejen v těstovinách, bagetách, salátech, či zabalená v masových rolkách, ale dají se jíst i jen tak samotná. Často tvoří i pěkný doplněk sýrových mís a tapas talířů. Též jsou vhodná i na nakládání do oleje nebo na výrobu rajčatového pesta.

Sušená rajčata jsou 100 % přírodní, vegan a bez lepku. Jsou tedy vhodná i pro celiaky. Mají vysoký obsah LYKOPENU, který podporuje imunitní systém, chrání kůži před negativním vlivem UV záření, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a též pomáhá snižovat rizika výskytu kardiovaskulárních onemocnění.

Tato sušená rajčata neobsahují žádné přidané cukry, chemické konzervanty, barviva, glutamát, ani jiná dochucovadla. Rajčata je možné skladovat v ledničce v uzavřeném sáčku nebo nádobě až dva roky při teplotě 4-6 'C. Tím si zachovají svoji typickou vláčnost a nevysuší se (neztvrdnou).

Tip: Vyzkoušejte také nakládaná sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem a oreganem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: sušená rajčata, mořská sůl 3%

Alergeny: Produkt neobsahuje žádné alergeny.

Výrobce, země původu: Azienda Agricola "Terra", Itálie

Skladování: skladujte při teplotě 4-6 °C

100% přírodní, bez konzervantů a dochucovadel. Ruční výroba.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: