Zásilkovna / DPD - vánoční objednávky s odesláním a doručením před Štědrým dnem přijímáme do neděle 15.12. včetně. Poslední volbou v kalendáři pro odeslání je úterý 17.12.

Pomerančová omáčka k sýrům 250g - Salsa di arance

Kód: 5190
198 Kč 176,79 Kč bez DPH 79,20 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

Dip nebo ovocná salsa? Ať už těmto sladko-pikantním omáčkám říkáte dip nebo salsa, jedno je jasné. Nesmí chybět na žádné sýrové hostině, ani v dárkovém balíčku. Jen s nima totiž můžete pozvednout konzumaci sýrů na skutečně nezapomenutelný zážitek.

Pomerančová, hrušková nebo fíková - všechny druhy se skvěle kombinují s polotvrdými, ale i plísňovými sýry. Vyzkoušejte například vynikající španělské Manchego s pomerančovou salsou, francouzský Roquefort Papillon Noir s hruškovou salsou anebo bezlaktózovou Cambozolu se salsou fíkovou. Kombinovat salsy a sýry můžete i libovolně podle vaší fantazie a chuťových buňkách.

Možností jak salsy použít je ve skutečnosti mnohem víc. Skvěle totiž chutnají i se zvěřinou a  vepřovou šunkou. Často se také používají jako základ marinády k masu. Fantazii se zde opravdu meze nekladou.

Salsa je též pěkným doplňkem dárkových balíčků a sýrových mís.

Tip: Na našem blogu najdete osvědčené kombinace sýrů a sals, a zároveń se dozvíte, podle čeho se při párování řídit, aby se salsa se sýrem vzájemně chuťově doplňovaly.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kandované pomeranče 40%, glukózo-fruktózový sirup, cukr, voda, hořčičné aroma, antioxidant: oxid siřičitý, kyselina citronová 

Alergen: hořčičné aroma, oxid siřičitý

Hmotnost: 250 g

Bezlepkový výrobek

Výživové údaje na 100g: Energie 1189 kJ/ 280 kcal, tuky 0g, sacharidy 68g, z toho cukry 58g, bílkoviny 0g, sůl 0.2g

Výrobce, země původu: Lazzaris, Itálie

Skladování: skladujte při teplotě do 30 °C. Otevřené skladujte v chladu při teplotě 6-8 °C a spotřebujte do 3 týdnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Salsy a omáčky k sýrům
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: